top of page
Vrouw die in het veld

GROEPS-TRAJECTEN

Wanneer onze blik vertroebeld is, we in de put zitten en het even allemaal niet meer zien zitten, voelen we ons vaak alleen. We denken dat we de enige zijn die afziet en niemand ons begrijpt. Diep vanbinnen weten we echter dat de thema's waarmee we geconfronteerd worden, universele menselijke thema's zijn:

"Ik ben niet goed genoeg."

"Ik ben geen liefde waard."

"Ik voel me onzeker."

"Ik heb geen plaats in deze wereld."

"Ik ben bang om afgewezen te worden."

"Ik mag er niet zijn."

Onze diepste angsten gaan over bestaansrecht en verbondenheid. Wie ben ik? Wat is mijn plek in het geheel? Hoe verhoud ik me tot anderen? Wat is mijn diepste verlangen? Hoe kan ik een vervuld leven leiden? 

Omdat ik sterk geloof in authentieke verbinding, wil ik mensen samenbrengen om elkaar te inspireren, te spiegelen, te triggeren en te ondersteunen in hun persoonlijk groeiproces. 

Om hiervan te proeven ontwikkelde ik een basistraject van 3 sessies. Heb je de smaak te pakken, dan kan je verder verdiepen in de vervolgtrajecten. Kleine groepjes garanderen dat er zowel voldoende veiligheid en ruimte is voor je persoonlijk verhaal als de mogelijkheid om waardevolle inzichten en moeilijkere momenten met elkaar te delen. Een sterk collectief bestaat immers uit krachtige, verbonden individuen.

Groepstrajecten: Welkom

CONNECT

Verkennen - Verbinden - Herinneren

VOOR WIE: 

    - je hebt last van spanning- of stressklachten

    - je worstelt met zelfwaarde en zelfvertrouwen

    - je wil graag ECHT verbinden met jezelf en met anderen

WAT MAG JE VERWACHTEN?

We komen samen op 3 momenten in een kleine groep, elk met onze unieke beleving van deze thema's. Aan de hand van (ervaringsgerichte) oefeningen, uitwisselingen, meditaties, visualisaties en lichaamswerk verkennen we ons innerlijk landschap. We leren om aanwezig te zijn bij wat zich aandient, zonder dingen te willen oplossen. Acceptatie leidt vanzelf tot transformatie wanneer de tijd daarvoor rijp is. Door te ontspannen in het hier en nu, creëren we ruimte om wat er is te ervaren zonder er van weg te willen. In verbinding met de ander, ontdekken we waar we projecteren vanuit angst en nog niet volledig onszelf kunnen zijn. We leren om hier bewuster mee om te gaan en respecteren dat het precies goed is waar we zijn in dat proces. Zelfwaarde groeit dan niet door aan ons zelfbeeld te werken. Zelfwaarde is natuurlijk aanwezig, wanneer we verbinden met onze ware natuur en we vertrouwen hebben in het Leven. Meer informatie over mijn ervaring, inspiratie en manier van werken, vind je op de pagina 'about me'

WAAR: in de praktijk in Puurs

WANNEER: Dinsdag 7, 14 en 21 maart 2023 van 18u30-20u30.

INVESTERING: 185 euro voor het hele traject.

Je ontvangt alle praktische informatie per mail na inschrijving. 

RECONNECT

Verdiepen - Verbinden - Verankeren

VOOR WIE:

Als de eerste samenkomsten je bevallen, is er de mogelijkheid om verder te duiken in de verdiepingstrajecten.

De natuur en dus ook wij groeien en evolueren cyclisch. Dezelfde thema's en lessen blijven ons pad kruisen. Steeds worden diepere en subtielere lagen zichtbaar. Verandering en nieuwe uitdagingen dienen zich aan. Af en toe opnieuw verbinden en herinneren helpt om de inzichten en praktische tools in je leven te verankeren.

Duurzame verbeteringen in je levenskwaliteit vragen om toewijding en cultivatie, aandacht en bewustzijn. We werken niet aan onszelf om beter te worden, maar leren onszelf beter kennen en aanvaarden het geheel van onze schaduw- en lichtrijke kanten. Zo wordt het leven zinvoller en zien we de obstakels die we tegenkomen als levenslessen die bij ons passen. 

CONCREET: nadat je het basistraject hebt gevolgd, kan je inschrijven voor verdiepingstrajecten. We werken telkens per drie sessies, verspreid over een langere periode. 

WANNEER: data nog te bepalen. 

INVESTERING: 185 euro voor het hele traject.

Je krijgt alle praktische informatie per mail na inschrijving. 

Groepstrajecten: Diensten

Bedankt voor de inzending!

Groepstrajecten: Contact
bottom of page