top of page
20200509_113318.jpg

GROEI-TRAJECTEN

Leef jij het leven voluit? Misschien kom je eerst in een burn-out terecht of schudt het verliezen van een dierbare je door elkaar. Soms triggert een (mid-life) crisis iets of vraagt het lichaam je aandacht. Hoe dan ook klopt het leven vroeg of laat op je deur met de grote vragen: 

    "Wie ben ik eigenlijk?"

    "Wat is mijn plek in het geheel?"

    "Hoe verhoud ik me tot anderen?"

    "Wat is mijn diepste verlangen?"

    "Hoe kan ik een vervuld leven leiden?"

    "Wat doe ik hier in godsnaam?!"

Onze diepste angsten gaan meestal over bestaansrecht en verbondenheid. Onze grootste vervulling ligt in het realiseren van wie we diep vanbinnen werkelijk zijn. Verken je innerlijk landschap en leef meer vanuit je ware natuur.

VOOR WIE: 

    - je wil ontdekken welke schatten in jezelf verborgen liggen

    - je verlangt om waarachtiger en authentieker in het leven te staan

    - je wil inzicht in wat jou hierin nog hindert

    - je wil graag je essentie tot expressie brengen in de wereld 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Een traject van 8 sessies met ervaringsgerichte oefeningen,  geleide meditaties en visualisaties, lichaamswerk om spanning los te laten en belichaamd in het leven te staan, opdrachten voor thuis om de inzichten in je dagelijks leven te integreren. 

Anders dan in therapie (waarin ik meer op maat werk volgens je hulpvraag op dat moment) bied ik in dit traject een vaste structuur aan. Je kan het bekijken als een landkaart die ik alvast voor jou heb uitgetekend die je de weg wijst naar jouw innerlijk landschap. Waar je terecht zal komen en wat je zal ontdekken, weet ik niet. Wel ken ik een aantal formules die als sleutels kunnen fungeren om jouw schatten te ontgrendelen. Wees gewaarschuwd dat je tijdens de hero's journey ook draken en andere schattenbewaarders kan tegenkomen. Groeipijnen horen er nu eenmaal bij :) 

Groeitrajecten: Welkom

PRAKTISCH

8 sessies van 55 min. Data samen vast te leggen bij het begin van het traject (+/- 2 sessies per maand). 

Prijs: €75 per sessie. Je kan op elk moment besluiten het traject te beëindigen, maar uiteraard vraagt het wel een engagement indien je de vruchten ervan wil plukken. €550 indien je vooraf voor het hele traject betaalt. 

Meer informatie over mijn ervaring, inspiratie en gevolgde opleidingen, vind je op de pagina 'about me'

Groeitrajecten: Diensten

Bedankt voor de inzending!

Groeitrajecten: Contact
bottom of page