YOGA

De yoga die ik geef is een combinatie van meditatie, ademhaling, zelfonderzoek en fysieke yogaposes voor iedereen die lichter en bewuster door het leven wil bewegen. De stijl is geïnspireerd op Hatha en Anusara yoga met een vleugje Vinyasa en Yin. De bewegingen worden telkens heel bewust uitgevoerd met aandacht voor de uitlijning van je lichaam. Ook de activiteit van je mind (of 'geest') wordt onderzocht. Ervaring met yoga is niet nodig. De les is dankzij de opties die ik geef toegankelijk voor iedereen. Raadpleeg wel eerst je arts indien je blessures hebt en twijfelt of je yoga kan beoefenen. Ik vraag je steeds om te luisteren naar de mogelijkheden van je eigen lichaam.

Respond to every call that excites your

YOGALESSEN PRAKTISCH

2021

Omwille van corona kunnen de yogalessen al een tijdje niet doorgaan. Deze crisis heeft het belang van beweging en mentale gezondheid alleen maar meer aangetoond. Wegens de beperkingen die door de maatregelen worden opgelegd aan groepen, heb ik ervoor gekozen om voortaan meer in te zetten op 1-op-1 begeleidingen.

In de maand juli zijn er 4 yogalessen gepland op woensdag 7, 14, 21 en 28 juli telkens van 11u tot 12u. 

Indien je nog een 10-beurtenkaart hebt, kan je die hiervoor gebruiken. In de toekomst zullen er geen 10-beurtenkaarten meer verkocht worden.  De wekelijkse yogalessen zullen in de toekomst vervangen worden door losse workshops, yogareeksen en meditatieavonden. 

Inschrijven is noodzakelijk. Gelieve dit te doen via een bericht naar 0474 86 94 66.

Houd de facebookpagina en website in de gaten om op de hoogte te blijven.

Docent: Margo Verhasselt (RYT 200 bij Yogaloft) 


See you soon 🙏