©2019 by Surlemoon. Proudly created with Wix.com

YOGA

YOGA SURLEMOON

Yoga Surlemoon is een combinatie van meditatie, ademhaling, zelfonderzoek en fysieke yogaposes voor iedereen die lichter en bewuster door het leven wil bewegen. De stijl is geïnspireerd op Hatha en Anusara yoga met een vleugje Vinyasa en Yin. De bewegingen worden telkens heel bewust uitgevoerd met aandacht voor de uitlijning van je lichaam. Ervaring met yoga is niet nodig.

Wekelijkse lessen:

  • Woensdagochtend: 10u-11u

  • Woensdagavond: 20u-21u

Gelieve op voorhand in te schrijven via yoga.surlemoon@gmail.com of via 0474869466 (whatsapp of sms bericht)

Kostprijs: 

  • losse les: €12

  • 10-beurtenkaart: €100  

Docent: Margo Verhasselt (RYT 200 bij Yogaloft) 

YOGA OP AANVRAAG

Zin in yoga, maar geen tijd om naar de wekelijkse lessen te komen? Ik geef ook les in kleine groepjes op aanvraag.


Stel een groepje samen (vanaf 4 tot max. 15 personen;  €15 pp.) en vraag een moment aan waarop het voor jullie past. De les gaat door in Breendonk (materiaal is aanwezig) of op verplaatsing (materiaal en verplaatsingskosten niet inbegrepen). 

 

TRANSFORMATIE

April 2020

Het leven is als een dynamische rivier in continue verandering. Om mee te stromen met deze flow, verandert Surlemoon vanaf april haar concept. De wekelijkse lessen op woensdag vallen weg en maken plaats voor meditatieavonden, yogaworkshops en andere activiteiten rond bewustzijnsontwikkeling.
Vanaf januari worden er dus geen nieuwe 10-beurten kaarten meer verkocht.

De laatste wekelijkse yogales gaat door op woensdag 1 april. Tot dan elke woensdag welkom om je resterende beurten op te gebruiken of neem een losse les. Kaart niet opgeraakt? Gebruik hem vanaf april voor de nieuwe activiteiten.