YOGA

HA-THA, zon en maan, yang en yin. Yoga helpt je om deze polen terug in balans te brengen, zowel in je geest als in je lichaam. Op de mat leren we onszelf beter kennen en ontdekken we waar we mogelijks uit evenwicht zijn.
De yoga die ik geef is een combinatie van meditatie, ademhaling, zelfonderzoek en fysieke yogaposes voor iedereen die lichter en bewuster door het leven wil bewegen. De stijl is geïnspireerd op Hatha en Anusara yoga met een vleugje Vinyasa en Yin. De bewegingen worden telkens heel bewust uitgevoerd met aandacht voor de uitlijning van je lichaam. Ook de activiteit van je mind (of 'geest') wordt onderzocht. Ervaring met yoga is niet nodig. De les is dankzij de opties die ik geef toegankelijk voor iedereen. Raadpleeg wel eerst je arts indien je blessures hebt en twijfelt of je yoga kan beoefenen. Ik vraag je steeds om te luisteren naar de mogelijkheden van je eigen lichaam.

Let your feet wander, your eyes marvel and your soul ignite.jpg

YOGALESSEN PRAKTISCH

GENT

Vanaf oktober kan je me elke dinsdag vinden in de Yogaloft in Gent

Alle praktische info kan je hier vinden. 

Puurs

Hier zal ik enkel nog losse yogalessen, meditatieavonden en workshops organiseren. 

Indien je nog een 10-beurtenkaart hebt, kan je die hiervoor gebruiken. In de toekomst zullen er geen 10-beurtenkaarten meer verkocht worden. Een losse yogales kost 15 euro.    

Houd de facebookpagina en website in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige events.

Docent: Margo Verhasselt (RYT 200 bij Yogaloft) 


See you soon 🙏