top of page

YOGA

HA-THA, zon en maan, yang en yin. Yoga helpt je om deze polen terug in balans te brengen, zowel in je geest als in je lichaam. Op de mat leren we onszelf beter kennen en ontdekken we waar we mogelijks uit evenwicht zijn.
De yoga die ik geef is een combinatie van meditatie, ademhaling, zelfonderzoek en fysieke yogaposes voor iedereen die lichter en bewuster door het leven wil bewegen. De stijl is geïnspireerd op Hatha en Anusara yoga met een vleugje Vinyasa en Yin. De bewegingen worden telkens heel bewust uitgevoerd met aandacht voor de uitlijning van je lichaam. Ook de activiteit van je mind (of 'geest') wordt onderzocht. Ervaring met yoga is niet nodig. De les is dankzij de opties die ik geef toegankelijk voor iedereen. Raadpleeg wel eerst je arts indien je blessures hebt en twijfelt of je yoga kan beoefenen. Ik vraag je steeds om te luisteren naar de mogelijkheden van je eigen lichaam.

Let your feet wander, your eyes marvel and your soul ignite.jpg

YOGALESSEN PRAKTISCH

Surf & Yoga retreats

Dompel je een hele week onder in Yoga, ontspanning, surfen, de natuurelementen, meditaties, verbindingen met gelijkgestemden... 

Van 25 februari tot 4 maart aan de mooie en warme kust van Marokko in Thagazout.

Alle info en inschrijven op 

https://www.seasideyogaretreats.be/

Puurs

Momenteel worden er geen wekelijkse yogalessen meer georganiseerd. Enkel meditatieavonden en workshops.

Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige events.

Docent: Margo Verhasselt (RYT 200 bij Yogaloft) 


See you soon 🙏

Yoga: Services
bottom of page