20211008_155059.jpg

MARGO VERHASSELT

Psychologe - Yogadocent

Mijn naam is Margo. Geboren op een MAANdag, zo ontstond mijn eerste inspiratie voor SurleMOON. De symboliek van de maan reflecteert heel mooi het transformatiewerk dat ik in de wereld wens neer te zetten. Gefascineerd door de fasen die ze doorloopt, de invloed die ze heeft op de cycli van de aarde en ons lichaam. Geïntrigeerd door het geheimzinnige onbewuste, het mystieke en de gevoelswereld…zo brak mijn eigen zoektocht aan.

Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat doe ik hier? Wat is de zin van dit alles? Ik zocht antwoorden in boeken, opleidingen, cursussen, ervaringen, ontmoetingen, reizen... Van westerse klinische psychologie, astrologie, innerlijke alchemie en sjamanisme tot oosterse filosofie, yoga, (zen)boeddhisme en taoïsme. Meer en meer begon ik me te verdiepen in bewustzijn en spiritualiteit. Eerst voornamelijk vanuit het hoofd, later steeds meer belichaamd. De wijsheid van de natuur helpt me hierbij.​

Een diep verlangen om te leven in harmonie met de natuurlijke ritmes van de aarde en de kosmos. Een droom om te verbinden met elkaar vanuit het Hart. Indien we de natuurlijke balans wensen te herstellen – zowel in de wereld als in onszelf – mogen we de vrouwelijke Yin kwaliteiten opnieuw toelaten en cultiveren. Voelen, aanwezig zijn, in het lichaam zinken. Dat is de missie van Surlemoon: it's about being.

Erkenningsnummer psychologencommisie: 912121851 

Visumnummer:  292048

Lid van PSBE: https://nl.psychedelicsocietybelgium.org/

Opleidingen en vormingen:

- Klinische psychologie, VUB (2009-2014)

- Lerarenopleiding, VUB (2015-2016)

- The art of teaching Yoga RYT 200, YogaLoft Gent (2017 - 2018)

- Basis en verdieping in palliatieve zorg, Netwerk palliatieve zorg Gent-Eeklo  (2019 - ...)

- Sjamanistisch werk (2017 - ...)

- Essentials van Bodywork, Lifeprojects (2019)

- Energetische anatomie, Kristien De Winter (2020 - 2021)

- Innerlijke alchemie en alchemie van leven, Lifeprojects (2021- ...)

- Continue ontwikkeling door de lessen van het leven zelf