20200212_132045.jpg

PSYCHOLOGISCHE BEGELEIDING

Soms word je op je levenspad geconfronteerd met moeilijkheden waar je op je eentje geen raad mee weet. Dan helpt het om de situatie even te herkaderen met behulp van een buitenstaander zoals bijvoorbeeld een psycholoog.  

Wanneer kan je bij Surlemoon terecht? 

... je zit niet goed in je vel.

... je hebt het gevoel vast te zitten.

... je voelt je soms angstig of je ervaart paniekaanvallen.

... je hebt last van depressieve gevoelens.

... je hebt weinig zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld.

... je hebt last van faalangst of bent erg perfectionistisch in die mate dat het je hindert.

... je hebt last van stress en weet niet hoe hiermee om te gaan.

... je vertoont lichamelijke (stress)klachten of spanningsklachten.

... je ervaart slaapproblemen.
... je zit met een aantal (existentiële) levensvragen.

 ... je bent hoogsensitief en gebruikt dit nog niet als kracht.

... je wil je weer meer evenwicht in je leven.

... je wenst jezelf te ontplooien en te ontwikkelen op persoonlijk, emotioneel, mentaal en/of spiritueel vlak. 

... je wil hier graag bij ondersteund worden.

...

Elke sessie is maatwerk. Afhankelijk van jouw hulpvraag, verschilt mijn aanpak om jou op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak terug naar meer evenwicht te begeleiden. Samen kijken we wat jij op dit moment nodig hebt. Praten, voelen, gedachten ordenen, stil worden vanbinnen of uiten wat naar buiten wil.

Ik help je om je emoties, gevoelens, gedachten en gedrag te onderzoeken maar vooral ook te ervaren. Samen verkennen we je verhaal, creëren we ruimte om wat er is te beleven zonder daarover te oordelen. 

Centraal in elke sessie staat bewustwording. Enerzijds word je bewust van welke beperkende overtuigingen en vastgeroeste patronen je functioneren en welbevinden hinderen. Anderzijds ontdek je de nog onontgonnen krachtbronnen die al in jou aanwezig zijn. Je leert alle deeltjes van jezelf beter kennen en waarderen.

We gaan er steeds van uit dat je zelf de oplossing in je draagt, maar dat je deze op sommige momenten en om verschillende redenen even niet ziet. Ik help je graag om licht te schijnen op wat nog niet zichtbaar is.

 

PRAKTISCHE AFSPRAKEN

De sessies gaan door in de Zavelstraat 12C in Puurs. Er is geen wachtzaal, dus gelieve op het afgesproken uur aan te bellen. Een sessie van 1 uur kost €60. Je kan cash betalen of via de app op je smartphone. 

Een afspraak kan je tot 24u op voorhand annuleren. Indien je de dag zelf annuleert of niet komt opdagen, reken ik de sessie aan tenzij het gaat om overmacht.

Gelieve bij het binnenkomen een mondmasker te dragen. Tijdens de sessie is er voldoende afstand en hoeft een mondmasker niet zodat de non-verbale communicatie niet verloren gaat. Lichaamswerk houdt in: het ervaren en voelen van emoties, observeren van lichamelijke sensaties, geleide visualisatieoefeningen... Ik raak je dus niet aan en respecteer steeds de afstand.

ONLINE SESSIES

Sinds de coronamaatregelen bieden wij ook online sessies aan. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer/smartphone met camera en microfoon. Indien je een online sessie wil boeken, krijg je hiervoor een mail met link en een bijhorend stappenplan toegestuurd. De tarieven voor online sessies zijn dezelfde als voor live consulten.

 
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Surlemoon. Proudly created with Wix.com