20200212_132045.jpg

COACHING EN PSYCHOLOGISCHE BEGELEIDING

Soms word je op je levenspad geconfronteerd met moeilijkheden waar je op je eentje geen raad mee weet. Dan helpt het om de situatie even te herkaderen met behulp van een buitenstaander. Een psycholoog of coach kan je hierbij helpen. 

Wanneer kan je bij Surlemoon terecht? 

... je zit niet goed in je vel.

... je hebt het gevoel vast te zitten.

... je voelt je soms angstig of je ervaart paniekaanvallen.

... je hebt last van depressieve gevoelens.

... je hebt weinig zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld.

... je hebt last van faalangst of bent erg perfectionistisch in die mate dat het je hindert.

... je hebt last van stress en weet niet hoe hiermee om te gaan.

... je vertoont lichamelijke (stress)klachten of spanningsklachten.

... je ervaart slaapproblemen.
... je zit met een aantal (existentiële) levensvragen.

 ... je bent hoogsensitief en gebruikt dit nog niet als kracht.

... je wil je weer meer evenwicht in je leven.

... je wenst jezelf te ontplooien en te ontwikkelen op persoonlijk, emotioneel, mentaal en/of spiritueel vlak. 

... je wil hier graag bij ondersteund worden.

...

Afhankelijk van jouw hulpvraag, verschilt onze aanpak om jou op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak terug naar meer evenwicht te begeleiden. Wij gaan er steeds van uit dat je zelf de oplossing in je draagt, maar dat deze op sommige momenten en om verschillende redenen even niet zichtbaar is. Wij helpen je graag om deze weer zichtbaar te maken. 

 

MARGO VERHASSELT

Elke sessie is maatwerk. Samen kijken we wat jij op dit moment nodig hebt. Praten, voelen, gedachten ordenen, stil worden vanbinnen of uiten wat naar buiten wil. Mijn aanpak is voornamelijk experiëntieel en lichaamsgericht. Dit wil zeggen dat ik je help om je emoties, gevoelens, gedachten en gedrag te onderzoeken maar vooral ook te ervaren. Samen verkennen we je verhaal, creëren we ruimte om wat er is te beleven zonder daarover te oordelen. Centraal in elke sessie staat bewustwording. Enerzijds word je bewust van welke beperkende overtuigingen en vastgeroeste patronen je functioneren en welbevinden hinderen. Anderzijds ontdek je de nog onontgonnen krachtbronnen die al in jou aanwezig zijn. Je leert alle deeltjes van jezelf beter kennen en waarderen. Ik help je graag om licht te schijnen op wat nog niet zichtbaar is.

Een sessie duurt 1 uur en kost €60. Het aantal sessies is afhankelijk van je hulpvraag en wordt in samenspraak bepaald. 

Je wenst een afspraak?

margo.verhasselt@hotmail.com

0474 86 94 66

ANN BIESEMANS

Waar wil JIJ nu doorheen?

Problemen rond communicatie, patronen in context van familie, relaties, scheiding, opvoeding, werk, keuzes maken of balans vinden.

We gaan door middel van gesprek en oefeningen door tot de kern van het probleem. Daar ontdek je je eigen mogelijkheden en begeleid ik je tot oplossingen. Ik bied je een arsenaal aan praktische tips en tools die je kunt gebruiken om zelf tot inspirerende inzichten te komen en stappen te zetten.

Voor wie houdt van een open, oprechte communicatie met een sensitieve aanpak... betrokken maar soms ook confronterend waar nodig. Voor wie écht inzicht wil in zijn probleem en er aan de slag mee wil.

Investeer in jezelf en neem de regie over je leven in eigen handen.

Hoe zou het zijn als je alles wat je wil bereiken kan? 


Een coachingssessie duurt 1 uur en kost €60. 

Je wenst een afspraak?

ann.biesemans@gmail.com 

0474 46 90 10

 

PRAKTISCH

PRAKTISCHE AFSPRAKEN

De sessies gaan door in de Zavelstraat 12C in Puurs. Er is geen wachtzaal, dus gelieve op het afgesproken uur aan te bellen. Een sessie van 1 uur kost €60. Gelieve dit cash mee te brengen of te betalen via de app op je smartphone. 
Een afspraak kan je tot 24u op voorhand annuleren. Indien je de dag zelf annuleert of niet komt opdagen, reken ik de sessie aan tenzij het gaat om overmacht.

ONLINE SESSIES

Sinds de coronamaatregelen bieden wij ook online sessies aan. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer/smartphone met camera en microfoon. Indien je een online sessie wil boeken, krijg je hiervoor een mail met link en een bijhorend stappenplan toegestuurd. De tarieven voor online sessies zijn hetzelfde als voor live consulten.

 
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Surlemoon. Proudly created with Wix.com