top of page

za 01 dec

|

Zavelstraat 12C, 2870 Puurs, België

Workshop Yoga Surlemoon

Yoga Surlemoon is 'about being'. Het is een meditatieve vorm van yoga voor iedereen die lichter en bewuster door het leven wil bewegen. Kan je niet naar de wekelijkse lessen komen, maar wil je toch proeven van Yoga Surlemoon? Dan is deze workshop voor jou ideaal.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Yoga Surlemoon
Workshop Yoga Surlemoon

Tijd en locatie

01 dec 2018, 10:30 – 12:00

Zavelstraat 12C, 2870 Puurs, België

Over het evenement

Yoga Surlemoon is 'about being'. Het is een meditatieve vorm van yoga voor iedereen die lichter en bewuster door het leven wil bewegen.

Kan je niet naar de wekelijkse lessen komen, maar wil je toch proeven van Yoga Surlemoon? Dan is deze workshop voor jou ideaal.

Door middel van meditatie, ademhaling, zelfonderzoek en fysieke yogaposes maak je connectie met jezelf. Je observeert welke gedachten, emoties, sensaties aanwezig zijn en leert deze te ervaren zonder erover te oordelen.

De yogastijl is geïnspireerd door de Anusara traditie en geblend met mijn eigen twist (invloeden van Hatha, Yin, Vinyasa, Mindfulness...). Met aandacht voor de uitlijning van je lichaam, instrueer ik je veilig in een yogapose.

Je hebt geen ervaring met yoga nodig om deel te nemen aan de workshop.

Inschrijven kan via een e-mail te sturen naar yoga.surlemoon@gmail.com of via een privébericht.

Kostprijs: €20 euro. Betalen kan ter plaatse cash of via overschrijving (op voorhand of ter plaatse via app).

Al het materiaal is aanwezig. Draag losse kledij waarin je makkelijk kan bewegen en breng eventueel een flesje water mee. Als je graag je eigen yogamat gebruikt, mag je die uiteraard ook meebrengen.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page