top of page

za 19 okt

|

Surlemoon

Remember who you are

Zelfrealisatie is een proces van ontwaken en herinneren wie we in ons diepste wezen werkelijk zijn. D.m.v. oefeningen, zelfonderzoek, meditatie en yoga brengen we onszelf in verbinding met onze natuurlijke staat van 'zijn'.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Remember who you are
Remember who you are

Tijd en locatie

19 okt 2019, 10:00 – 12:00

Surlemoon, Zavelstraat 12c, 2870 Puurs, België

Over het evenement

 Ik ben …een meisje/jongen, … mijn lichaam, …mijn beroep, ….introvert/extravert, …. mama/papa/zoon/dochter...

Maar zijn deze beschrijvingen dan wie ik werkelijk ben? In deze workshop gaan we d.m.v. oefeningen, zelfonderzoek, meditaties en zachte yogahoudingen op zoek naar onze ware natuur. Zelfrealisatie is een proces van ontwaken en herinneren wie we in wezen zijn.

We starten met het verkennen van ons zelfbeeld, bespreken het belang van identiteit en brengen onszelf in verbinding met onze natuurlijke staat van ‘zijn’. Zowel concepten en oefeningen uit de psychologie alsook uit de non-duale yogafilosofie komen aan bod.

Toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in zelfreflectie, zelfonderzoek en zelfrealisatie en bewust wil leven vanuit onze natuurlijke staat van 'zijn'. Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig.

Praktisch: Zaterdag van 10u-12u in de Zavelstraat 12c 2870 Puurs. Kostprijs: €25 Inschrijven kan via de knop 'registreren'. Je inschrijving is bevestigd na overschrijving van €25 euro op het rekeningnummer BE84 3930 1954 2559 met vermelding 'Surlemoon'.

Aarzel niet om me te contacteren indien je nog vragen hebt! 

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page