top of page

za 06 okt

|

Zavelstraat 12C

Yoga Surlemoon workshop: In balans

n deze workshop maak je door middel van meditatie, ademhaling, zelfonderzoek en fysieke yogaposes connectie met jezelf. Het doel van deze workshop is om via je lichaam te ervaren hoe je gedachten en emoties meer in balans brengt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga Surlemoon workshop: In balans
Yoga Surlemoon workshop: In balans

Tijd en locatie

06 okt 2018, 10:00 – 12:00

Zavelstraat 12C, Zavelstraat 12, 2870 Puurs, België

Over het evenement

Yoga Surlemoon is 'about being'. Het is een therapeutische vorm van yoga voor iedereen die lichter en bewuster door het leven wil bewegen.

In deze workshop leer je hoe je door middel van meditatie en fysieke yogaposes meer balans kan vinden in jezelf en in je leven. Ervaring met yoga is niet nodig.

De yogastijl is geïnspireerd door de Anusara traditie en geblend met mijn eigen twist (invloeden van Hatha, Yin, Vinyasa Yoga, Mindfulness...). Met aandacht voor de uitlijning van je lichaam, instrueer ik je veilig in een yogapose.

PRAKTISCH:

- Plaats: Zavelstraat 12C 2870 Puurs (Breendonk)

- Tijdstip: Zaterdag 6/10 van 10u-12u. Je bent welkom vanaf 9u45.

- Al het materiaal is voorzien. Draag makkelijke kledij en breng een flesje water mee. Je kan je eventueel omkleden in de badkamer.

- De workshop gaat door voor maximum 15 deelnemers.

- Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar yoga.surlemoon@gmail.com of via een privébericht.

- Kostprijs: 25 euro te storten op het rekeningnummer BE84 3930 1954 2559 m.v.v. " Naam & Voornaam + Yoga Surlemoon". Je plaatsje voor de workshop is gereserveerd van zodra je het bedrag hebt overgeschreven.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page