top of page

za 10 okt

|

Surlemoon

Workshop: Hooggevoeligheid als kracht

In het moderne leven is het een hele uitdaging om rust in je lijf en hoofd te vinden, zeker als je extra gevoelig bent voor allerlei prikkels van buitenaf. In deze workshop ontdek je hoe je (hoog)gevoeligheid meer in je voordeel en als kracht kan inzetten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop: Hooggevoeligheid als kracht
Workshop: Hooggevoeligheid als kracht

Tijd en locatie

10 okt 2020, 10:00 – 12:30

Surlemoon, Zavelstraat 12c, 2870 Puurs, België

Over het evenement

De wekker gaat af, je hoofd wordt gevuld met alle taken die je vandaag te wachten staan. File op weg naar je werk, je baas komt nog wat extra dossiers op je bureau leggen, tijdens de middagpauze maak je het verplichte sociale praatje met je collega's. Mails komen binnen en telefoons rinkelen terwijl je je tevergeefs probeert te concentreren. Na een drukke dag snel nog even naar de supermarkt (keuzestress!) en dan eindelijk naar huis. Ook daar wordt de rust je nog niet gegund, je huisgenoten willen immers ook nog even hun beslommeringen met je delen. Doodmoe beland je uiteindelijk in bed. De slaap wil niet komen, je hersenen zijn nog volop bezig al deze prikkels te verwerken. Die ene opmerking laat je niet los, het piekeren begint en ook in je dromen beleef je de dag nog eens over. Het geluid van de wekker komt weer hard binnen...

Herkenbaar? Voor mensen die extra gevoelig zijn kan het moderne leven best pittig zijn. Een hele uitdaging om in al die drukte rust in je lijf en hoofd te vinden. In deze workshop ontdekken we d.m.v. zelfonderzoek en (lichaamsgerichte) oefeningen hoe we (hoog)gevoeligheid meer in ons voordeel en als kracht kunnen inzetten. 

Voor wie? 

- Je bent hooggevoelig, hoogsensitief of herkent je in de kenmerken ervan (klik hier voor een zelftest) 

- Je bent vaak snel overprikkeld, geïrriteerd of gestresseerd

- Je piekert veel, voelt je gespannen, vooral als je veel druk van buitenaf ervaart

- Je kan je erg goed inleven, soms zelfs zo goed dat je de problemen van anderen oppikt en niet kan loslaten

- Je wenst je gevoeligheid te gebruiken om de diepere meer subtiele lagen van jezelf te leren kennen

- Je hebt soms een accuraat voorgevoel over de dingen en wil je intuïtie verder ontwikkelen

Toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in zelfreflectie, zelfonderzoek, zelfontplooiing en bewustzijnsontwikkeling. 

Wat kan je verwachten?  Een veilige kleine groep waarmee je je ervaringen en moeilijkheden kan delen. Lichaamsgerichte oefeningen om bewustwording van het lichaam te vergroten.  Geleide meditaties om voorbij de 'monkey mind' contact te maken met een innerlijk weten. Tools en tips om gevoeligheid om te buigen naar een kwaliteit: een groter en subtieler bewustzijn.  

Praktisch:  Zaterdag 10/10/2020 van 10u-12u30 in de Zavelstraat 12c 2870 Puurs. Kostprijs: €33. Deze workhop wordt begeleid door Margo Verhasselt (psychologe, yogadocent en energetisch lichaamswerker) en Ann Biesemans (mindful coach en intuïtief healer). Meer info over ons vind je op de pagina 'about us'. 

Interesse? Schrijf je in via de knop 'nu registreren'. Je ontvangt een e-mail met alle praktische informatie. 

De workshop gaat door vanaf 4 tot maximum 8 deelnemers. Aarzel niet om me te contacteren voor meer info of vragen. Deel gerust ook met andere geïnteresseerden!

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page