top of page

vr 27 sep

|

Surlemoon

Veerkracht (1)

Leef licht zoals een veer in de wind. Laat dingen die je meezeult los. Waar en wat het leven je ook brengt, wees vederlicht en ontdek zo je innerlijke kracht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Veerkracht (1)
Veerkracht (1)

Tijd en locatie

27 sep 2019, 11:30 – 15:30

Surlemoon, Zavelstraat 12c, 2870 Puurs, België

Over het evenement

Wil jij meer kunnen genieten van de kleine (en grote) dingen in het leven zonder je zorgen te maken? Heb je het gevoel dat je gebukt gaat onder de uitdagingen van het dagelijkse leven? Kan je maar moeilijk omgaan met stressvolle omstandigheden? Heb je de indruk dat je het hoofd boven water moet houden? Verkeer je m.a.w. in overlevingsmodus i.p.v. voluit te leven? Goed nieuws, want het zijn vaak niet alleen de omstandigheden die voor stress zorgen, maar veelal onze gedachten erover. Aangeleerde ideeën, beperkende overtuigingen, diepgewortelde conditioneringen die ons gedrag bepalen… maken dat we vast komen te zitten in ongezonde patronen en ineffectieve manieren om met tegenslag om te gaan. 95 % van wat we dagelijks doen en denken wordt aangestuurd door onze onbewuste overtuigingen en gewoonten. Bewustwording is dus een belangrijke eerste stap. Neem het roer van je schip in eigen handen en stuur in de richting die je zelf uit wil. Vergroot je veerkracht en leer te surfen op de golven van het leven i.p.v. overspoeld te raken.

Wat kan je van deze workshop verwachten?

- Je verwerft inzichten in je eigen gedrag, je valkuilen en je hulpbronnen

- Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam door focussing oefeningen en (mindfulness) meditatie

- Je krijgt heel wat informatie aangereikt en gaat hier zelf mee aan de slag

- Een kleine groep gelijkgestemden waarmee we een veilige ruimte creëren om onze drijfveren en hindernissen te verkennen

- Praktische tools en oefeningen, zowel cognitief als vanuit het lichaam, om bewustwording te vergroten en verandering mogelijk te maken.

- De mogelijkheid om vervolgsessies in te plannen, individueel of in groep, om zo je veerkracht te blijven trainen.

Praktisch

Zaterdag 16 maart van 10u30 tot 12u30 in de Zavelstraat 12C 2870 Breendonk.

Kostprijs: € 25 euro ter plaatse contant te betalen of via de bankcontactapp op je smartphone.

Wie ben ik?

Mijn naam is Margo Verhasselt, klinisch psycholoog en yogadocent. Al een tiental jaar bewandel ik het pad van zelfontplooiing, zelfrealisatie en bewustwording. Ik startte deze zoektocht met een academische opleiding en vervulde mijn verlangen naar meer inzichten d.m.v. yoga, meditatie, retraites, reizen naar het verre Oosten en veel in de natuur zijn. Mijn honger naar kennis uit boeken evolueerde naar leren uit het leven zelf. Ik hou van evenwicht tussen beide werelden: Oost en West, hoofd en hart, denken en voelen, lichaam en geest, wetenschap en hetgeen (nog) niet bewezen is. Mijn passie is om deze inzichten met anderen te delen, anderen te inspireren en een stukje mee te lopen op ieders weg.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page