top of page

za 24 aug

|

Surlemoon

Start to Yoga

'If you can breathe, you can do yoga.'

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Start to Yoga
Start to Yoga

Tijd en locatie

24 aug 2019, 10:30 – 12:00

Surlemoon, Zavelstraat 12, 2870 Puurs, België

Over het evenement

"Ik wil wel met yoga beginnen, maar ik ben helemaal niet lenig." Niet nodig! Als je kan ademen, dan kan je yoga beoefenen.

In deze workshop leer je de basis van yoga. We starten met een korte meditatie en ademhalingsoefening, gevolgd door een sequens van de meest beoefende yogahoudingen en eindigen met relaxatie. Met aandacht voor de juiste houding en uitlijning van je lichaam instrueer ik je in de pose, je leert hoe je ademhaling je kan ondersteunen en maakt kennis met enkele basistermen om een yogales vlot te kunnen volgen.

Hardnekkige yogamythes zoals 'Yoga is geen sport' of 'Yoga is louter wat stretchen' worden ontkracht. Yoga is immers een levensstijl, een staat van zijn, een praktijk zowel op als naast de mat.

Ontdek wat yoga voor jou kan betekenen.

Deze workshop is gericht op mensen die met yoga willen starten of beginnende yogi's. Uiteraard ben je ook welkom indien je al yoga beoefent en je de basisbeginselen even wenst op te frissen.

Praktisch

* Zaterdag 24 augustus van 10u30 - 12u

* Zavelstraat 12C - 2870 Puurs

* Bijdrage: € 20 (cash of via de app op je smartphone)

* Yogamatjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig. Draag makkelijke kledij waarin je vlot kan bewegen en breng eventueel een flesje water mee.

Contacteer me gerust indien je nog vragen hebt of wenst in te schrijven!

Namasté

Margo

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page