top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Surlemoon

Remember who you are

Zelfrealisatie is een proces van ontwaken en herinneren wie we in wezen zijn. In deze workshop komen we d.m.v. lichaamsgerichte oefeningen, zelfonderzoek en meditaties dichter bij onze ware natuur. "Remember who you are to live Life as it's supposed to be."

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Remember who you are
Remember who you are

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Surlemoon, Zavelstraat 12c, 2870 Puurs, België

Over het evenement

In deze workshop komen we d.m.v. lichaamsgerichte oefeningen, zelfonderzoek en meditaties dichter bij onze ware natuur.

We verkennen ons zelfbeeld, bekijken de functie van ons ego en het belang van onze persoonlijkheid. We ontdekken de complexe interactie en eenheid tussen lichaam en geest. Naast de rollen die we opnemen in dit leven, maken we deel uit van een groter geheel. We leren luisteren naar de subtiele stem van onze intuïtie en herstellen de verbinding met wie we in essentie zijn.

Voor wie?

Toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in zelfreflectie, zelfonderzoek, zelfontplooiing en bewust wil leven vanuit onze natuurlijke staat van 'zijn'.

Wat kan je verwachten?  Zelfreflectie en zelfonderzoek aan de hand van (ervaringsgerichte) oefeningen.  Lichaamsgerichte oefeningen om bewustwording van het lichaam te vergroten.  Geleide meditaties om voorbij de 'monkey mind' contact te maken met een innerlijk weten.

Praktisch:  Zaterdag ??/??/2020 van 10u-12u30 in de Zavelstraat 12c 2870 Puurs. De datum wordt bekend gemaakt van zodra live events weer mogen plaatsvinden.   Kostprijs: €33 of gebruik 3 beurten op je kaart van Surlemoon.

Deze workhop wordt (be)geleid door Margo Verhasselt (psychologe, yogadocent en energetisch lichaamswerker) en Ann Biesemans (mindful coach en intuïtief healer). Meer info over ons vind je op de pagina 'about us'.

Interesse? Schrijf je alvast geheel vrijblijvend in om op de hoogte gehouden te worden via mail door te klikken op 'nu registreren'

De workshop gaat door vanaf 6 tot maximum 14 deelnemers. Deel gerust ook met andere geïnteresseerden!

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page