top of page

wo 22 mei

|

Surlemoon

Meditatieavond 22/5

Meditatie betekent je volle aandacht geven aan de ervaring van het huidige moment. Je verkent je innerlijke wereld, je maakt connectie met wat er speelt in je lichaam en je bewustzijn. Je ervaart wat het is om bewust te 'zijn'.

Meditatieavond 22/5
Meditatieavond 22/5

Tijd en locatie

22 mei 2024, 20:00 – 21:00

Surlemoon, Zavelstraat 12C, 2870 Puurs, België

Over het evenement

Tijdens deze meditatieavond beoefenen we een stukje van het Levenskrachtritueel. We combineren ademhaling, intentie en zachte beweging om de geest tot rust te brengen.

Deze meditatie brengt je in contact met de intelligentie die overal in de natuur aanwezig is. Zo word je herinnerd aan jouw ware natuur.

Door het maken van eenvoudige bewegingen in de vorm van symbolen uit de heilige geometrie,  ontstaat er een gevoel van eenheid, helderheid en diepe innerlijke rust.  Je verbindt met een bron van vitaliteit waardoor je levensenergie weer kan gaan stromen. 

Het levenskrachtritueel is een initiatie in een diepere bewustzijnsstaat, voorbij woorden en voorbij het denken. Je wordt uitgenodigd om in deze staat te zinken en vooral te ervaren wat het in jou wakker maakt.  ​ 

Toegankelijk voor zowel de ervaren meditatiebeoefenaar als de complete meditatieleek. 

(Deze unieke meditatievorm werd ontwikkeld door Dirk Oellibrandt.)

PRAKTISCH

Wanneer? Woensdag  22 mei van 20u-21u. Welkom vanaf 19u45 om je te installeren met een theetje. 

Waar? Zavelstraat 12C - 2870 Puurs.

Prijs: €17. Je plaatsje is verzekerd na overschrijving (betaalgegevens en andere praktische info krijg je via mail na inschrijving.)

Deel dit event ook gerust op social media of via mail met andere geïnteresseerden. 

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page