top of page

wo 11 mrt

|

Surlemoon

Meditatieavond 11/03

Meditatie betekent je volle aandacht geven aan de ervaring van het huidige moment. Je verkent je innerlijke wereld, je observeert je gedachten, je maakt connectie met wat er speelt in je lichaam en je bewustzijn. Je ervaart wat het is om bewust te 'zijn'.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meditatieavond 11/03
Meditatieavond 11/03

Tijd en locatie

11 mrt 2020, 20:00 – 21:00

Surlemoon, Zavelstraat 12C, 2870 Puurs, België

Over het evenement

Meditatie betekent je volle aandacht geven aan de ervaring van het huidige moment. Je verkent je innerlijke wereld, je observeert je gedachten, fysieke sensaties, emoties en gevoelens, je maakt connectie met wat er speelt in je lichaam en je bewustzijn, je ervaart wat het is om bewust te 'zijn'.

Tijdens deze meditatieavond maak je kennis met een aantal meditatietechnieken uit verschillende tradities (yoga, mindfulness, zenboeddhisme, hindoeïsme, transcendente meditatie…)

Hoewel meditatie op zich geen doel heeft, zijn er wel enkele positieve gevolgen van mediteren zoals:

*het ontspannen van je lichaam,

*het rustig worden van je denken,

*het cultiveren van aandacht en concentratie,

*veerkrachtiger worden in stressvolle omstandigheden

*het verruimen van je bewustzijn…

Mediteren kan je op elk moment van de dag en in eender welke omstandigheden. Een rustige omgeving en samen mediteren in groep vergemakkelijkt het proces.

Toegankelijk voor zowel de ervaren meditatiebeoefenaar als de complete meditatieleek. Meditatie is namelijk steeds fris en nieuw. Elk moment is immers een plaats waar je nog nooit bent geweest.

PRAKTISCH

Wanneer? Woe 11 maart van 20u tot 21u.

Waar? Zavelstraat 12C - 2870 Puurs.

Bijdrage: €12 of gebruik je 10-beurtenkaart van Yoga Surlemoon. 

Aarzel niet om me te contacteren indien je nog vragen hebt of bekijk onze website/ facebookpagina om te ontdekken wat Surlemoon nog meer te bieden heeft.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page