top of page

zo 21 apr

|

Surlemoon

Levenskrachtritueel

Het Levenskrachtritueel is een meditatie in beweging. Door te verbinden met symbolen uit de heilige geometrie, word je herinnerd aan jouw ware natuur. Het is een initiatie in een krachtige bewustzijnsstaat.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Levenskrachtritueel
Levenskrachtritueel

Tijd en locatie

21 apr 2024, 10:00 – 11:30

Surlemoon, Zavelstraat 12C, 2870 Puurs, België

Over het evenement

Neem de tijd om de dag te starten met het Levenskrachtritueel. 

Door het maken van eenvoudige bewegingen in de vorm van symbolen uit de heilige geometrie, verbinden we met de intelligentie die overal in de natuur aanwezig is. Zo word je herinnerd aan jouw ware natuur. Er ontstaat een gevoel van eenheid, helderheid en diepe innerlijke rust. Je maakt contact met een bron van vitaliteit waardoor je levensenergie weer kan gaan stromen. Het levenskrachtritueel is een initiatie in een ruimere bewustzijnsstaat, voorbij woorden en voorbij het denken. Je wordt uitgenodigd om in deze staat te zinken en vooral te ervaren wat het in jou wakker maakt.

In deze editie staan we iets langer stil bij de betekenis en achtergrond van het ritueel en de symbolen.  Verrijkend en verdiepend voor wie al kennis maakte met deze meditatie in beweging, alsook toegankelijk voor beginners. 

(Deze unieke meditatievorm werd ontwikkeld door Dirk Oellibrandt.)

PRAKTISCH

Wanneer? Zondag 21 april van 10u-11u30. Welkom vanaf 9u45 om je te installeren met een theetje. 

Waar? Zavelstraat 12C - 2870 Puurs. 

Bijdrage: €25. Je plaatsje is verzekerd na overschrijving (betaalgegevens en andere praktische info krijg je via mail na inschrijving.)

Deel dit event ook gerust op social media of via mail met andere geïnteresseerden. 

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page